παιδικά βόλος, βαπτιστικά βόλος

Το Les Petits Fresh δημιουργήθηκε από το γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων Fresh ideas και έκανε το ξεκίνημα του στο χώρο των παιδικών ενδυμάτων το 2012. H αγάπη μας για την μόδα και η επιθυμία για άριστη ποιότητα μας οδήγησε στην επιλογή προϊόντων υψηλής ραπτικής και ιδιαίτερης αισθητικής. Δημιουργούμε ξεχωριστές βρεφικές και παιδικές συλλογές σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους ενδύματος όπως Yellow Submarine, Two in a castle, Guess,Tuk Tuk, Guy Laroche, Axel κτλ.

Ταυτόχρονα το Les Petits Fresh δραστηριοποιείται στον χώρο του γάμου & της βάπτισης όπου και θα βρείτε επώνυμα βαπτιστικά ρούχα και πακέτα βάπτισης από υφάσματα υψηλής ποιότητας, μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια για μια ξεχωριστή εκδήλωση. Δημιουργίες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς προσαρμοσμένα στο στυλ, το οικονομικό μέγεθος, την προσωπικότητα σας.

Ποιοι είμαστε…

Η Ειρήνη Οικονόμου είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας με κύριο αντικείμενο σπουδών τη διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων. Μετά τις σπουδές της, αποφασισμένη να ασχοληθεί με την οργάνωση εκδηλώσεων, δημιούργησε σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου το Fresh ideas, ένα γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων με έδρα το Βόλο το οποίο για πάνω από μια δεκαετία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του γάμου και της βάπτισης και έχει κερδίσει την αναγνώριση των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου.

Έχει δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό της με το πάθος της για το σχεδιασμό θεαματικών εκδηλώσεων και μετατρέποντάς το σε τρόπο ζωής. Η ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και δημιουργία καθώς και η προτροπή των πελατών δημιούργησε το «παιδί» εταιρεία Les Petits Fresh, με το οποίο ασχολείται μέχρι και σήμερα.

Η Ειρήνη Οικονόμου και το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα πιο πρωτότυπα προϊόντα για την εκδήλωσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας