Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Αποστολή:
Συνεργαζόμαστε με Speedex και Γενική Ταχυδρομική για τις αποστολές μας ανάλογα την περιοχή του παραλήπτη. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας.

Έξοδα αποστολής:
Για αγορές μέχρι το ποσό των 79 ευρώ τα μεταφορικά ανέρχονται στα 5 ευρώ ανά παραγγελία. Για αγορές μεγαλύτερες του ποσού των 79 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Ανεπίδοτη παραγγελία:
Αν η μεταφορική δεν είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας και οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση, η παραγγελία θα επιστρέψει σε μας. Ο αποστολέας είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε τέλη επαναποστολής που τυχόν χρεώνονται από την μεταφορική εταιρία ώστε να επιδώσει ξανά το πακέτο.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με:
i: Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της τράπεζας Eurobang EFG με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα.
ii: Με κατάθεση Χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης.
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας με την επιλογή κατάθεση σε τράπεζα και μόλις καταθέσετε τα χρήματα μας στέλνετε ένα ενημερωτικό email.
iii: Με παραλαβή από το κατάστημα. Παρακαλούμε να πραγματοποιείται την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα εντός διαστήματος 2 εργάσιμων ημερών.